Programul întâlnirii și materialele întocmite de C.A.A. pentru evenimentul de vineri, 25 martie 2022

Casa de Asigurări a Avocaţilor din România organizează, cu sprijinul Baroului Alba şi Filialei Alba a C.A.A., o întâlnire de lucru la care sunteţi invitaţi să participaţi, vineri 25 martie 2022.
Întâlnirea de lucru se va desfăşura în Sala Mihai Viteazu din Palatul de Justiţie (Prefectură) din Piaţa Ion I.C. Brătianu nr. 1, Alba Iulia, începând cu ora 1030.
Programul întâlnirii de lucru este următorul:
Între orele 1030 – 1300 vom discuta împreună despre realităţile, provocările şi perspectivele sistemului propriu de pensii şi asigurări sociale ale avocaţilor. Pe ordinea de zi se înscriu o scurtă prezentare a sistemului de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale ale avocaţilor, realizările Casei de Asigurări a Avocaţilor în anul 2021, importanţa unui mod de
lucru unitar la nivelul tuturor filialelor C.A.A. precum şi propuneri pentru un sistem sustenabil, adecvat şi durabil.
Între orele 13:00 – 15:30 – pauza de prânz.
Începând cu ora 15:30 până la ora 17:30 se va organiza o întâlnire în sistem videoconferinţă, prin aplicaţia “Zoom” cu avocaţii din Baroul Alba, Sibiu şi Hunedoara interesaţi de problematica pensiilor şi de conturarea unei strategii viitoare, în sistemul de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale ale avocaţilor.